In de afgelopen twintig jaar heeft Dikkenberg Staalmeesters zich het staal aardig meester gemaakt. In 2000 begonnen in het naburige Ederveen als Dikkenberg Las & Montage heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner in alle mogelijke staalzaken. Denk hierbij aan het ontwerpen en realiseren van alle mogelijke staalconstructies voor bedrijfsleven en particuliere sector waarbij deze niet alleen in eigen beheer worden voorbewerkt en aangeleverd maar ook op locatie kunnen worden gemonteerd.

Maar de liefde voor staal schuilt niet alleen in de grote projecten; zo zijn we uitstekend toegerust op het ontwerpen en realiseren van onder andere stalen hekwerken, trappen en de meest uiteenlopende kleinere stalen constructies voor industrie of voor in en om het huis in elke door u gewenste coating. Al deze producten vervaardigen we bovendien ook met de grootste precisie in roestvrij staal.

Overigens leveren we een groot aantal roestvrij stalen truck accessoires zoals topbeugels, r.v.s. gereedschapskisten en allerhande RVS truck uitlaten die we in serieproductie maar zeker ook naar individuele wensen kunnen leveren compleet met de bijbehorende montagematerialen. Verder leggen we ons ook steeds meer toe op het vervaardigen van cortenstalen producten zoals o.a. bloembakken en kantopsluitingen.

Om dit alles op de meest efficiënte, accurate en energievriendelijke wijze te kunnen continueren en door te ontwikkelen zijn we in 2018 verhuisd naar ons nieuw gebouwde onderkomen aan de Goorsteeg 15a in Lunteren. Wég van de kilte en onpersoonlijkheid van een industrieterrein.

Omgeven door de rustgevende pracht van één van
Nederlands groenste stukjes natuur laten we ons zo inspireren om de rust en harmonie daarvan vorm te geven in onze dagelijkse werkzaamheden. Uit respect en waardering hiervoor hebben we onze nieuwe bedrijfshal ook zo groen en duurzaam mogelijk vormgegeven. Uitgerust met eigen energievoorziening in de vorm van zonnepanelen gecombineerd met een warmtepomp die zo samen een aansluiting op het aardgasnet overbodig maken. Ook gebruiken we de meest energiezuinige verlichting en machinerie.